21 сент. 2007 г.

Раскройте рты, сорвите уборы - по улице чешут мальчики-мажоры

Респект таким Журналистам как Мустафа Найем и Віктор Чивокуня - их нельзя не уважать за актуальные темы, которые они поднимают в отличии от большинства СМИ, которые зомбируют нас мусором.

Починаючи з дня аварії, і до останнього дня перебування Сергія Калиновського в лікарні, правоохоронцям так і не вдалося допитати колишнього пасинка мільярдера. За рішенням лікарів Калиновський нібито був не спроможний давати будь-які пояснення.

Утім, "Українській правді" достеменно відомо, що буквально з першого тижня Сергій Калиновський активно спілкувався не лише з родичами, а й з директором декількох своїх фірм, а також компаній свого брата...

На початку серпня спеціалісти Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції оприлюднили сенсаційний висновок. Після аналізу даних ДТП вони заявили, що автомобіль, яким керував Калиновський, рухався майже у допустимих нормах.



За даними співрозмовників "Української правди", після того, як виявилось, що результати київської експертизи значно занижені, відбулася ще одна експертиза Мінюсту. Вона не оформлена у остаточному вигляді, але швидкість там значно перевищує 100 км/год, додають джерела.

Можливо, саме поява нових доказів по справі підштовхнула Калиновського до втечі.

Джерела "Української правди" стверджують, Калиновський виїхав з України морем – спочатку він дістався до Одеської області, звідти перебрався до однієї з сусідніх держав, і зрештою опинився у Ізраїлі.

При цьому Калиновський, додають джерела, використовував російський паспорт на прізвище Карякін.
Раскройте рты, сорвите уборы -
По улице чешут мальчики-мажоры.
Кичевая дрянь задернута в тело.
Душа это? Нет? Какое вам дело?
И так все легко соплякам и просто...
Ю.Шевчук

0 комментов:

Отправить комментарий

Related Posts with Thumbnails