20 мая 2008 г.

Профессиональное кидалово Интера



Телевізор вже давно не інформує і не розважає, він конструює твій світ. Твій і твоїх дітей. Що телевізор приносить у наш дім? Зомбування, ожиріння, серцеві хвороби, відчуженість від суспільства, ілюзійність буття, залежність, близьку до наркотичної, затримання розумового розвитку дітей, промивання мізків дорослим. Ще одним підтвердженням цієї простої, як борщ, істини стало проведення проекту "Великі українці", а апофеозом - підведення підсумків.

"Я міг би "трахнути" Бандеру Щербицьким, але не зробив цього, бо Щербицький – фігура з минулого…" – з цього зізнання почав виголошувати тост на фуршеті після фіналу "Великих Українців" доктор історичних наук, професор, академік, екс–віце–прем'єр з гуманітарної політики Дмитро Табачник. Закінчення спічу було примирливим – "…але я вирішив обрати князя Ярослава Мудрого – фігуру, яка об'єднує Україну".

Сором, шок і сміх – ці три емоції супроводжують реакцію більшості моїх колег і знайомих, які стежили за оприлюдненням результатів найсуперечливішого проекту телесезону на найпопулярнішому каналі країни.

Вахтанг Кіпіані - Як вкрали "Великого українця". Читати.
Кіпіані повага за сміливість казати правду.
"НІ - БРЕХНІ!"

0 комментов:

Отправить комментарий

Related Posts with Thumbnails